Om oss – Koncept HR

Alla era HR-tjänster under ett tak

Välkommen hem, nu behöver du inte leta längre. Vi tar hand om allt som rör personal oavsett om det gäller arbetsmiljö eller löneoutsourcing. Koncept HR är er seniora HR-partner med 30 års erfarenhet i branschen. Vår breda kompetens gör att vi kan skräddarsy lösningar så att de passar just er organisation. Låt er verksamhet blomstra med välmående personal, hållbar arbetsmiljö och trygg lönehantering.

Vi är en nationell byrå och finns för er oavsett var i landet ni befinner er. Våra fysiska kontor är belägna i Göteborg, Borås, Örebro och Stockholm.

Efter 30 år i branschen kallar vi oss experter på personal och arbetsmiljö. Koncept HR är ditt stöd som chef och företagsledare och vi skräddarsyr lösningar efter just er verksamhet och behov.

Vi erbjuder dig en timmas kostnadsfri genomgång av ditt företag.

Hinner du med dina personalfrågor?

Behöver ditt företag en personalchef/personalkonsult? Vill du ha hjälp med HR & personalfrågor, rekrytering, arbetsrätt, lönehantering, bokföring eller utbildning? Vänd dig till oss på Koncept HR. Vi har lång erfarenhet inom dessa områden, vilket gör att vi vågar kalla oss specialister.

Vi erbjuder nu också visselblåsartjänst i ett godkänt och säkert verktyg som blir anpassad till ert företag och är ett viktigt komplement i vårt utbud av tjänster till våra kunder.

Referenser