Löneoutsourcing – Få extern hjälp med er lönehantering

Vill ni få hjälp med er lönehantering? Vi på Koncept HR erbjuder komplett löneoutsourcing till företag.

Att ha koll på lön är att ha stenkoll på lagar, kollektivavtal, semesterersättning, reseräkning och bonusar. Våra auktoriserade lönespecialister och löneadministratörer är ständigt uppdaterade på allt som händer i branschen och kan med trygg hand betala ut era löner, månad efter månad. 

Våra löneadministratörer hjälper ert företag med lönekörningar, rådgivning och lönekartläggning. Medan ni fokuserar på det ni gör bäst så ser vi till att medarbetarna får sin lön korrekt utbetalad i tid, varje månad, året om.

Fördelar med att hyra in extern lönehantering

Bred kompetens

Våra löneadministratörer har bred kunskap inom olika lönesystem. När du hyr en löneadministratör av Koncept HR får du senior kompetens och säker lönehantering.

Vi stöttar dessutom företag med personalfrågor och bokföring.

Erfarna löneadministratörer

Koncept HR har 30 års erfarenhet av att vara operativt ansvariga för löneadministration samt gedigen erfarenhet inom samtliga avtalsområden. Vi har hanterat outsourcing av löner för ett stort antal företag.

Alltid på plats

När ni är semesterlediga, betalar vi ut era löner! Slipp oroa er för hur lönerna ska hanteras vid sjukdom, semester eller föräldraledighet. 

Löneoutsourcing ger trygghet

Med outsourcing av löner får ni en trygghet för både arbetsgivare och medarbetare, genom att en kompetent löneadministratör har hand om er lönehantering.

Professionell outsourcing av er lönehantering

Våra löneadministratörer skräddarsyr en löneoutsourcing som passar just ert företag. Ni väljer själva om ni vill outsourca hela löneadministrationen eller hyra in en konsult på ett tidsbegränsat uppdrag.

Vi finns här när ni vill låta en extern part sköta er lönhantering via outsourcing.

Med extern lönehantering får ni:

Vi är en av få heltäckande HR-byråer i Sverige och vi har över 30 års erfarenhet inom outsourcing av löner och lönehantering. Vi har hjälpt ett stort antal företag med att betala ut löner på ett smidigt sätt.

Koncept HR kvalitetssäkrar svensk arbetsmarknad och med Glädje, Mening och Nytta löser vi våra kunders problem och utmaningar inom HR, lönehantering och arbetsmiljö.

Vi hjälper små och stora företag med lönehantering över hela Sverige. Våra största marknader finns i Stockholm, Göteborg, Borås och Örebro.

För att alltid kunna möta våra kunders behov arbetar vi i både Hogia och Agda (VISMA-system). Vi ser alltid positivt på att börja arbeta i fler löneprogram. Vi är en Srf-auktoriserad byrå vilket innebär att flera av våra lönespecialister är auktoriserade av Srf-konsulterna.

Detta fungerar som en kvalitétsstämpel och visar att Koncept HR är en av de bästa byråerna i Sverige inom extern lönehantering. Det är inte bara en merit för oss som byrå utan det ger också våra löneadministratörer möjligheten att löpande gå på vidareutbildningar för att hålla sig uppdaterade på förändringar inom branschen.

När ni får hjälp med löneoutsourcing via oss kan ni vara säkra på att allt går rätt till.

Det är av stor vikt för oss att våra lönespecialister ska ha möjlighet att vidareutbilda sig inom den inriktning de finner värdefull; således har vi flera olika kompetenser och färdigheter och kan hitta en perfekt lönekonsult för ert företag.

Vi kan till ett konkurrenskraftigt pris erbjuda dig en pålitlig och sömlös löneoutsourcing i hela Sverige. Vi skräddarsyr en lösning för just er verksamhet. Genom att lägga ut löneadministrationen brukar ge lägra kostnader då du slipper utbilda din löneadministratör, underhålla lönesystem eller hitta ersättare vid sjukdom, semester eller annan eventuell frånvaro. Du om kund erbjuds löpande kompetensutveckling inom valda HR-områden genom våra egna företagsutbildningar.

Vi kan arbetsmarknadens spelregler såväl som krav och kvalitet inom lönehantering. Vi är även ackrediterade av arbetsmarknadens parter AFA försäkring att bedriva kvalificerad arbetsmiljöutbildning. Som heltäckande HR-byrå omfattas vi av kollektivavtal mellan Unionen och Almega Tjänsteföretagen, och med det uppfyller vi också Almegas krav på kvalitetssäkring inom branschen.

Koncept HR erbjuder även utbildning i personal- och lönehantering. Utbildningen är på tre dagar och är en grundkurs för den som har eller kommer att få ansvaret för lönerutinerna på ett företag. Under utbildningen dyker vi bl.a. ner i grunderna i lönehantering, traktamenten och förmåner, olika typer av ledigheter så som sjuk-, semester och föräldraledigt. Efter avslutad utbildning ska du kunna arbeta självständigt med lönerutinerna på ett företag och tryggt veta hur och var du hittar information.  

Mer än bara lönehantering

Vi erbjuder fler tjänster utöver extern lönehantering & administration: