Bokningsvillkor

Villkor för bokning av utbildning hos Koncept HR

Utbildningsort

Utbildningarna äger rum på våra kontor i Göteborg, Stockholm eller Borås om inte annat anges. Vi kan komma att ändra plats (men inte ort) för utbildningen vid ett större deltagarantal. Vi meddelar eventuell ändring i den kallelse vi skickar till dig (se Kallelse och fakturering nedan).

Sista anmälningsdag

Koncept HR har inte någon sista anmälningsdag. Finns det platser kvar kan man anmäla sig fram till utbildningens start. Notera att vi behöver information om specialkost i god tid (se Kost och logi nedan).

Bokningsförfarande

Bokning sker skriftligen och i första hand via anmälningsformulär i vår kurskalender.  En beställning via vår hemsida eller via mejl anses vara genomförd när du har mottagit en orderbekräftelse från Koncept HR.

Bokning av fler än en deltagare

Vill du boka för fler än fem personer går det bra att mejla oss på utbildning@koncepthr.se. Inkludera namn, e-post och telefonnummer för varje deltagare, faktureringsuppgifter samt eventuell specialkost. Vill du diskutera ett anpassat företagsupplägg är du varmt välkommen att ringa oss, eller skicka en skriftlig förfrågan så ringer vi upp.

Kontakt- och kunduppgifter

Bokningsbekräftelse skickas till angiven e-postadress. Kallelser skickas till varje deltagares e-postadress. Du ansvarar själv för att de uppgifter som du lämnar vid förfrågan/bokning/köp är korrekta och att du uppdaterar dem vid behov. Vid inställd kurs eller andra ändringar skickar vi i första hand e-post.

Betalningsvillkor

Alla priser är exklusive moms. Momsen är 25 % för utbildningar. Betalning sker via faktura med betalningsvillkor på 10 dagar netto. Vid försenad betalning debiteras påminnelseavgift, dröjsmålsränta och eventuell inkassoavgift.

Om du eller det företag du jobbar på har obetalda fakturor hos oss, kan vi kräva förskottsbetalning innan vi bekräftar din bokning.

I utbildningsavgiften ingår kursdokumentation samt för de kurser som genomförs fysiskt hos Koncept HR även lunch, för- och eftermiddagsfika. I halvdagskurser ingår bara för- eller eftermiddagskaffe, inte lunch.

Kost och logi

Vid speciella önskemål om kosten, vänligen kontakta Koncept HR minst två veckor före kursstart. Vid behov är du välkommen att ta med dig egen fika eller mat när utbildningen hålls i våra lokaler. Observera att Koncept HR inte tillhandahåller logi.

Kallelse och fakturering

Kallelse till utbildningen skickas cirka två veckor före kursstart och faktura skickas separat från Koncept HR fyra veckor före kursstart. Vid senare anmälan skickas faktura omgående.

Avbokning och ombokning

Anmälan är bindande efter att Koncept HR har accepterat bokningen och skickat bekräftelse på deltagande. Eventuell ombokning ska göras skriftligt.

På kurser och utbildningar hos Koncept HR är du alltid välkommen att skicka en kollega gratis som kan ta över din plats om du får förhinder. Kom bara ihåg att meddela oss innan utbildningen startar.

Ombokning till annat kurstillfälle kan göras en gång och senast 14 dagar innan kursstart mot en kostnad på 1 500 SEK per deltagare.

Villkor för e-utbildning och utbildning på distans

Våra distans- och onlineutbildningar får endast ses av den som är bokad som deltagare. Det är inte tillåtet att spara ner eller på annat sätt sprida föreläsningarna/utbildningen.

Inställd utbildning

Koncept HR förbehåller sig rätten att ställa in en utbildning, varvid alla eventuellt inbetalda avgifter återbetalas. Alternativt kan Koncept HR hjälpa dig att omboka till ett annat lämpligt utbildningstillfälle hos oss. Koncept HR står inte för kostnader för avbokning av transport, hotell och liknande. 

Utbildningar kommer vanligtvis bara att ställas in om det är för få deltagare eller om lärarna är drabbade av sjukdom. I samband med force majeure återbetalas inte kursavgiften, i stället mottar du ett tillgodobevis som inte kan betalas ut kontant.

Personuppgifter och GDPR

Läs mer i vår Integritetspolicy

Allmänt

Vid frågor eller förtydliganden, vänligen kontakta oss.

Koncept HR
Adress: Katrinedalsgatan 1, 504 51 Borås
Telefon: 033-435 80 60
E-post: info@koncepthr.se

Gäller din fråga en utbildning kontakta oss på utbildning@koncepthr.se eller per telefon.