Stresshantering Workshop

Att möta din egen och andras stress

Aldrig tidigare har så många varit sjukskrivna på grund av stress enligt Försäkringskassan. Stressrelaterade sjukskrivningar har aldrig tidigare varit så många till antal för både kvinnor och män. Det är den långvariga stressen som vi framförallt behöver se upp med, eftersom den kan göra oss sjuka.

När vi arbetar mer hemifrån vittnar många om att de blir mer effektiva men också att de kan glömma bort att ta pauser, som vi kanske får mer naturligt när vi går och fikar tillsammans på kontoret. Vi behöver se till att vi får återhämtning var vi än arbetar och vi har alla olika behov. Någon kanske har behov av att gå och fika med arbetskamraterna och någon annan kanske behöver ta en promenad, spela ett spel eller meditera en stund.

Kommande utbildningstillfällen

17 maj

Stresshantering Workshop

17 maj 2024    
09:00 – 17:00
5 900,00 kr exkl. moms

Du kommer får möjlighet att:

  • Lära dig känna igen tidiga signaler på osund stress hos dig själv eller dina medarbetare/kollegor.
  • Få tid att reflektera över och få exempel på vad som ger återhämtning för just dig.
  • Få verktyg för stresshantering.

Pris

Utbildningen kostar 5 900 kr exkl. moms per person.

Utbildare

Ewa Jonason
Organisationskonsult, Coach, Stressterapeut, Existentiell vägledning

Om vår utbildning

”Återhämtningsbehovet ser ut ungefär som kostbehovet. Vi mår bäst av att äta då och då – snarare än att äta jättemycket – en gång om dagen, eller bara på helgen…eller semestern”

Stressforskare Niclas Almén

Ewa Jonason
Ewa har själv arbetat som ledare i kreativa branscher och tyckte redan för drygt 20 år sedan att det var på tok för många som blev sjukskrivna på grund av stress. Hon såg vänner bli sjukskrivna och hade nog själv näsan nära den där ”väggen” som man pratade om då. Det gjorde att hon började utbilda sig, fördjupa sig och arbeta med stresshantering. När Ewa idag arbetar med chefscoachning, ledarutveckling och grupputveckling så är stress ett vanligt tema som kommer upp och hon vill gärna bidra till ett mer hälsofrämjande liv och arbetsliv.

Nyah Education
Kommunikologi
Modul 1
6 mars -10 mars

Komunikologi – Nyah Education