Om oss

Thomas Danielsson


Vice VD & HR-konsult


Thomas har en mångårig erfarenhet som förhandlare och utbildare, Thomas har jobbat med arbetsrätt sedan mitten på 90-talet och har utbildat medarbetare och chefer inom arbetsrätt, kommunikation och arbetsmiljö under hela perioden. Thomas är certifierad att hålla Bättre arbetsmiljö utbildning enligt Prevents modell.

Roger Andersson


VD & HR-konsult


Roger har en gedigen erfarenhet som förhandlare, utbildare och organisationsutvecklare. Roger har under de sista 15 åren tagit chansen att utveckla sina egenskaper som ledare och utvecklare inom arbetsrätt, arbetsmarknadspolitik och EUs strukturfonder. De senaste åren har Roger Jobbat som senior och interim HR-konsult för små och medelstora bolag.  

Maria Ljungqvist


Affärsutvecklare & HR-konsult


Maria har över 30 års erfarenhet inom affärsutveckling både som egenföretagare, internationell produktutvecklingsdirektör och som VD i olika bolag i Sverige, Norge och en rad länder i övriga Europa. Maria har en gedigen erfarenhet från styrelsearbete, både som ordförande och som externt rapporterande VD. Hon har också utbildat i coachning, fysiologi, anatomi och träningslära samt varit med och startat och drivit en träningsakademi. Maria är bland annat utbildad inom ekonomi och ledarskap och har en magisterexamen från Handels i allmän företagsledning (Executive MBA).

Philippa Hederström


Administratör


Philippa har många års erfarnehet inom service och kundbemötande i form av reception och för närvarande uppe i luften som flygvärdinna. Philippa har studerat media med inriktning textkommunikation. 


Vi skapar trygga, friska och lönsamma arbetsplatser med stor glädje, som ger mening och skapar nytta för såväl medarbetare som företag.

Vi löser företagens vardagliga problem och utmaningar inom HR,  arbetsmiljö och affärsutveckling.