En expanderande HR-lösning

Visste ni att Koncept HR är en nationell firma? Javisst har vi våra huvudkontor i Göteborg och Borås men vi har uppdragsgivare och samarbetspartners som är lokaliserade från Malmö till Luleå. Den här veckan flyttade till och med en våra medarbetare till Örebro för att starta en Koncept HR-hub där.  

Det som gör Koncept HR unika är att vi är en helhetslösning när det kommer till personalfrågor. Vi tar hand om företags löneadministration, vi har hand om hela och delar av HR-avdelningar och vi gör punktinsatser när det kommer till ledarskapsutveckling och teamutveckling. Sedan har vi också två experter inom arbetsrätt. Detta gör att vi kan hjälpa er med allt vad gäller personal! Fördelen med att ha en partner som Koncept HR är att om du anlitar en av oss, så har du hela firmans gemensamma kompetens ett samtal bort; till skillnad mot om du anlitar ett bolag som endast jobbar med ett av våra områden.  

Så vad innebär det att vi är en nationell byrå?

Vi har numera 3 stycken kontor belägna i Borås, Göteborg och Örebro. I Borås finner ni majoriteten av våra lönekonsulter, varav flera är SRF-auktoriserade. Fördelen med löneadministration är att det är helt ortsoberoende och att du som kund kan befinna dig var som helst i relation till din lönekonsult. I Göteborg sitter idag vår arbetsmiljöingenjör och våra affärsutvecklare, när de inte är ute på uppdrag. I vårt alldeles nyöppnade Örebro-kontor finner ni idag en av våra lönekonsulter, och vem vet kanske växer vi snart även där!   

Eftersom vi har uppdrag från många olika företag är det många av oss som ofta jobbar på annan ort och på företagens kontor. Vår VD Roger är idag interim personalchef på ett saneringsbolag och befinner sig mycket hos dem, Maria spenderar just nu många dagar på Lindholmen i Göteborg och Thomas reser runt och utbildar inom arbetsrätt, arbetsmiljö och nya LAS. 

Men vilka jobbar vi med egentligen?

Vi jobbar främst med små och medelstora bolag inom en mängd olika branscher. En fördel med att vara konsulter inom just HR är att personalfrågorna ofta liknar varandra oavsett bransch. Javisst finns det branschspecifika områden inom framförallt arbetsmiljö men där har vi en bred kunskap och senast för några veckor sedan satt vår arbetsmiljöingenjör och friskade upp minnet på 2000 olika giftiga ämnen inom industrin.   

Så nästa gång du sitter och funderar hur ni ska lösa den där tvisten, om ni kanske måste ha ett räcke vid den där avsatsen eller om det ändå inte hade varit bra med en annan synvinkel på kommande utmaning; då vet du var vi finns. Vi är redo att hjälpa er med det viktigaste ni har; er personal. För visst måste personalen må bra för att företaget ska må bra! 

Koncept HR – vi kvalitetssäkrar svensk arbetsmarknad    


Läs också:

Vad gör egentligen en arbetsmiljöingenjör?

Titt som tätt sägs det att företag måste ha koll på det systematiska arbetsmiljöarbetet, men vad innebär det i praktiken? Låt vår Arbetsmiljöingenjör Therese svara på dina frågor!

En extern personalchefs vardag

Läs vår VD och HR-konsult Rogers tankar om du hur det är att jobba som extern personalchef hos en av våra kunder

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *